ADATVÉDELMI TÁJÉKOZATÓ

Utolsó frissítés: 2023 július 02.

Ez az adatvédelmi tájékoztató a Szabó Roland EV. (“mi”, “minket” vagy “a miénk”), leírja, hogy hogyan és miért gyűjthetjük, tárolhatjuk, használhatjuk és/vagy oszthatjuk meg (“feldolgozhatjuk”) az Ön adatait, amikor Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat (“Szolgáltatások”), például amikor Ön:
Meglátogatja weboldalunkat a kepzesfelho.hu címen, vagy bármely olyan weboldalunkat, amely erre az adatvédelmi nyilatkozatra hivatkozik.
kapcsolatba lép velünk más kapcsolódó módon, beleértve az értékesítést, marketinget vagy rendezvényeket is
Kérdései vagy aggályai vannak? Az adatvédelmi tájékoztató elolvasása segít Önnek abban, hogy megértse az adatvédelmi jogait és választási lehetőségeit. Ha nem ért egyet irányelveinkkel és gyakorlatunkkal, kérjük, ne használja szolgáltatásainkat. Ha továbbra is kérdése vagy aggálya van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a info@kepzesfelho.hu címen.

A LEGFONTOSABB PONTOK ÖSSZEFOGLALÁSA

Ez az összefoglaló az adatvédelmi nyilatkozatunk legfontosabb pontjait tartalmazza, de további részleteket bármelyik témakörről megtudhat az egyes kulcsfontosságú pontok után található linkre kattintva, vagy az alábbi tartalomjegyzék segítségével megtalálhatja a keresett részt.

Milyen személyes adatokat dolgozunk fel? Amikor Ön meglátogatja, használja vagy navigál a Szolgáltatásainkat, személyes adatokat dolgozhatunk fel attól függően, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba velünk és a Szolgáltatásokkal, milyen választásokat hoz, és milyen termékeket és funkciókat használ. Tudjon meg többet az Ön által megadott személyes adatokról.

Feldolgozunk érzékeny személyes adatokat? Nem dolgozunk fel érzékeny személyes adatokat.

Kapunk-e bármilyen információt harmadik felektől? Nem kapunk semmilyen információt harmadik felektől.

Hogyan dolgozzuk fel az Ön adatait? Az Ön adatait a Szolgáltatásaink nyújtása, javítása és kezelése, az Önnel való kommunikáció, a biztonság és a csalás megelőzése, valamint a törvények betartása érdekében dolgozzuk fel. Az Ön hozzájárulásával az Ön adatait más célokra is feldolgozhatjuk. Az Ön adatait csak akkor dolgozzuk fel, ha erre érvényes jogi okunk van. Tudjon meg többet arról, hogyan dolgozzuk fel az Ön adatait.

Milyen helyzetekben és mely felekkel osztunk meg személyes adatokat? Bizonyos helyzetekben és bizonyos harmadik felekkel megoszthatunk információkat. Tudjon meg többet arról, hogy mikor és kivel osztjuk meg személyes adatait.

Hogyan tartjuk biztonságban az Ön adatait? Szervezeti és technikai folyamatokkal és eljárásokkal védjük az Ön személyes adatait. Azonban semmilyen internetes elektronikus adatátvitel vagy információtárolási technológia nem garantálható 100%-os biztonsággal, így nem tudjuk megígérni vagy garantálni, hogy hackerek, kiberbűnözők vagy más illetéktelen harmadik felek nem lesznek képesek legyőzni a biztonságunkat, és nem tudják illetéktelenül összegyűjteni, elérni, ellopni vagy módosítani az Ön adatait. Tudjon meg többet arról, hogyan tartjuk biztonságban az adatait.

Milyen jogai vannak? Attól függően, hogy földrajzi elhelyezkedése szerint hol található, az alkalmazandó adatvédelmi törvények értelmében bizonyos jogokkal rendelkezhet személyes adataival kapcsolatban. Tudjon meg többet az adatvédelmi jogairól.

Hogyan gyakorolhatja jogait? Jogait legegyszerűbben a https://kepzesfelho.hu/kapcsolat weboldalon, vagy a velünk való kapcsolatfelvétel útján gyakorolhatja. A vonatkozó adatvédelmi törvényeknek megfelelően mérlegeljük a kérelmeket, és eljárunk azok alapján.

Szeretne többet megtudni arról, hogy mit teszünk az általunk gyűjtött adatokkal? Tekintse át az adatvédelmi tájékoztatót teljes egészében.

TARTALOMJEGYZÉK

 1. MILYEN ADATOKAT GYŰJTÜNK?
 2. HOGYAN DOLGOZZUK FEL AZ ÖN ADATAIT?
 3. MILYEN JOGALAPOKRA TÁMASZKODUNK AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAINAK FELDOLGOZÁSÁHOZ?
 4. MIKOR ÉS KIVEL OSZTJUK MEG AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?
 5. HASZNÁLUNK-E SÜTIKET ÉS MÁS NYOMKÖVETŐ TECHNOLÓGIÁKAT?
 6. HOGYAN KEZELJÜK A KÖZÖSSÉGI BEJELENTKEZÉSEKET?
 7. MENNYI IDEIG ŐRIZZÜK MEG AZ ÖN ADATAIT?
 8. HOGYAN TARTJUK BIZTONSÁGBAN AZ ADATAIT?
 9. MIK AZ ÖN ADATVÉDELMI JOGAI?
 10. A NE KÖVESSÜK NYOMON FUNKCIÓK ELLENŐRZÉSE
 11. AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBELI LAKOSOKNAK VANNAK-E KÜLÖNLEGES ADATVÉDELMI JOGAIK?
 12. FRISSÍTJÜK-E EZT A TÁJÉKOZTATÓT?
 13. HOGYAN LÉPHET KAPCSOLATBA VELÜNK EZZEL A TÁJÉKOZTATÓVAL KAPCSOLATBAN?
 14. HOGYAN TUDJA FELÜLVIZSGÁLNI, FRISSÍTENI VAGY TÖRÖLNI AZ ÖNRŐL GYŰJTÖTT ADATOKAT?
 15. MILYEN ADATOKAT GYŰJTÜNK?

Az Ön által közölt személyes adatok

Röviden: Olyan személyes adatokat gyűjtünk, amelyeket Ön ad meg nekünk.

Azokat a személyes adatokat gyűjtjük, amelyeket Ön önkéntesen ad meg nekünk, amikor regisztrál a Szolgáltatásokon, kifejezi érdeklődését a rólunk vagy termékeinkről és Szolgáltatásainkról szóló információk megszerzése iránt, amikor részt vesz a Szolgáltatásokon végzett tevékenységekben, vagy más módon, amikor kapcsolatba lép velünk.

Az Ön által megadott személyes adatok. Az általunk gyűjtött személyes adatok a velünk és a Szolgáltatásokkal való interakcióinak kontextusától, az Ön által hozott döntésektől, valamint az Ön által használt termékektől és funkcióktól függnek. Az általunk gyűjtött személyes adatok a következők lehetnek:
nevek
telefonszámok
e-mail címek
felhasználónevek
számlázási címek
Érzékeny információk. Nem dolgozunk fel érzékeny információkat.

Fizetési adatok. Vásárlás esetén a fizetés feldolgozásához szükséges adatokat gyűjthetünk, például a fizetési eszköz számát és a fizetési eszközhöz kapcsolódó biztonsági kódot. Minden fizetési adatot a Stripe és a PayPal tárol. Adatvédelmi tájékoztatójuk link(ek)et itt találja: https://stripe.com/en-hu/privacy és https://www.paypal.com/hu/legalhub/privacy-full.

Közösségi média bejelentkezési adatok. Lehetőséget biztosíthatunk Önnek arra, hogy regisztráljon nálunk meglévő közösségi média fiókjának adatai, például Facebook, Twitter vagy más közösségi média fiókja segítségével. Ha úgy dönt, hogy ilyen módon regisztrál, akkor az alábbi “HOGYAN KEZELJÜK AZ ÖN KÖZÖSSÉGI BEJELENTKEZÉSEKET?” című részben leírt adatokat gyűjtjük.

Az Ön által megadott valamennyi személyes adatnak igaznak, teljesnek és pontosnak kell lennie, és Önnek értesítenie kell minket az ilyen személyes adatokban bekövetkező bármilyen változásról.

Automatikusan gyűjtött információk

Röviden: Egyes információkat – például az Ön Internet Protocol (IP) címét és/vagy a böngésző és az eszköz jellemzőit – automatikusan gyűjtjük, amikor Ön meglátogatja a Szolgáltatásainkat.

Automatikusan gyűjtünk bizonyos információkat, amikor Ön meglátogatja, használja vagy navigál a Szolgáltatásainkat. Ezek az információk nem fedik fel az Ön konkrét személyazonosságát (például nevét vagy elérhetőségi adatait), de tartalmazhatnak eszköz- és használati információkat, például az Ön IP-címét, a böngésző és az eszköz jellemzőit, az operációs rendszert, a nyelvi beállításokat, a hivatkozó URL-címeket, az eszköz nevét, az országot, a tartózkodási helyet, információkat arról, hogy Ön hogyan és mikor használja Szolgáltatásainkat, valamint egyéb technikai információkat. Ezekre az információkra elsősorban Szolgáltatásaink biztonságának és működésének fenntartásához, valamint belső elemzési és jelentési céljainkhoz van szükség.

Sok vállalkozáshoz hasonlóan mi is gyűjtünk információkat sütik és hasonló technológiák segítségével.

Az általunk gyűjtött információk közé tartoznak:
Napló- és használati adatok. A napló- és használati adatok a szolgáltatással kapcsolatos, diagnosztikai, használati és teljesítményadatok, amelyeket szervereink automatikusan összegyűjtenek, amikor Ön belép a Szolgáltatásainkba vagy használja azokat, és amelyeket naplófájlokban rögzítünk. Attól függően, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba velünk, ezek a naplóadatok tartalmazhatják az Ön IP-címét, eszközadatait, a böngésző típusát és beállításait, valamint a Szolgáltatásokban végzett tevékenységére vonatkozó információkat (például a használatához kapcsolódó dátum/idő bélyegeket, a megtekintett oldalakat és fájlokat, kereséseket és egyéb műveleteket, például hogy milyen funkciókat használ), eszközesemény-információkat (például rendszertevékenységet, hibajelentéseket (néha “crash dumps”-nak nevezik) és hardverbeállításokat).
Eszközadatok. Eszközadatokat gyűjtünk, például az Ön számítógépére, telefonjára, táblagépére vagy más eszközére vonatkozó információkat, amelyet a Szolgáltatások eléréséhez használ. A használt eszköztől függően ezek az eszközadatok olyan információkat tartalmazhatnak, mint az Ön IP-címe (vagy proxy-kiszolgálója), eszköz- és alkalmazásazonosító száma, helymeghatározás, böngésző típusa, hardvermodell, internetszolgáltató és/vagy mobilszolgáltató, operációs rendszer és rendszerkonfigurációs információk.
Helyadatok. Helymeghatározási adatokat gyűjtünk, például az Ön eszközének helyére vonatkozó információkat, amelyek lehetnek pontosak vagy pontatlanok. Az, hogy mennyi információt gyűjtünk, a Szolgáltatások eléréséhez használt eszköz típusától és beállításaitól függ. Például GPS és más technológiák segítségével gyűjthetünk geolokációs adatokat, amelyekből megtudhatjuk az Ön aktuális tartózkodási helyét (az Ön IP-címe alapján). Ön lemondhat arról, hogy engedélyezze számunkra ezen adatok gyűjtését, vagy úgy, hogy megtagadja az adatokhoz való hozzáférést, vagy úgy, hogy letiltja a helymeghatározási beállításokat az eszközén. Ha azonban úgy dönt, hogy lemond, előfordulhat, hogy nem tudja használni a Szolgáltatások bizonyos aspektusait.

 1. HOGYAN DOLGOZZUK FEL AZ ÖN ADATAIT?

Röviden: Az Ön adatait a Szolgáltatásaink nyújtása, javítása és kezelése, az Önnel való kommunikáció, a biztonság és a csalás megelőzése, valamint a jogszabályoknak való megfelelés érdekében dolgozzuk fel. Az Ön hozzájárulásával más célokra is feldolgozhatjuk az Ön adatait.

Az Ön személyes adatait különböző okokból dolgozzuk fel, attól függően, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba a Szolgáltatásainkkal, többek között:
A fiókok létrehozásának és hitelesítésének megkönnyítése, valamint a felhasználói fiókok egyéb módon történő kezelése. Azért dolgozhatjuk fel adatait, hogy Ön létrehozhassa és bejelentkezhessen fiókját, valamint hogy fiókját működőképesen tartsuk.
A szolgáltatások nyújtása és megkönnyítése a felhasználó számára. Az Ön adatait feldolgozhatjuk, hogy a kért szolgáltatást nyújthassuk Önnek.
Az Ön megrendeléseinek teljesítése és kezelése érdekében. Az Ön adatait feldolgozhatjuk a Szolgáltatásokon keresztül leadott megrendelések, fizetések, visszaküldések és cserék teljesítése és kezelése érdekében.

A felhasználók közötti kommunikáció lehetővé tétele érdekében. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, ha úgy dönt, hogy olyan ajánlatainkat használja, amelyek lehetővé teszik a kommunikációt egy másik felhasználóval.

Az egyén létfontosságú érdekeinek megóvása vagy védelme érdekében. Feldolgozhatjuk az Ön adatait, ha ez egy személy létfontosságú érdekének megmentéséhez vagy védelméhez szükséges, például a kár megelőzése érdekében.

 1. MILYEN JOGALAPOKRA TÁMASZKODUNK AZ ÖN ADATAINAK FELDOLGOZÁSÁHOZ?

Röviden: Csak akkor dolgozzuk fel az Ön személyes adatait, ha úgy véljük, hogy ez szükséges, és erre az alkalmazandó jog szerint érvényes jogi okunk (azaz jogalapunk) van, például az Ön hozzájárulásával, a törvényeknek való megfelelés, az Ön számára nyújtott szolgáltatások nyújtása, szerződéses kötelezettségeink vállalása vagy teljesítése, az Ön jogainak védelme vagy jogos üzleti érdekeink teljesítése érdekében.

Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az Egyesült Királyság GDPR előírja számunkra, hogy ismertessük azokat az érvényes jogalapokat, amelyekre az Ön személyes adatainak feldolgozása során támaszkodunk. Mint ilyen, az alábbi jogalapokra támaszkodhatunk az Ön személyes adatainak feldolgozása során:
Hozzájárulás. Akkor dolgozhatjuk fel az Ön adatait, ha Ön engedélyt adott nekünk (azaz beleegyezését adta), hogy személyes adatait egy adott célra felhasználhassuk. A hozzájárulását bármikor visszavonhatja. Tudjon meg többet a hozzájárulás visszavonásáról.
Szerződés teljesítése. Személyes adatait feldolgozhatjuk, ha úgy véljük, hogy ez szükséges az Önnel szembeni szerződéses kötelezettségeink teljesítéséhez, beleértve a Szolgáltatásaink nyújtását, vagy az Ön kérésére, mielőtt szerződést kötnénk Önnel.
Jogi kötelezettségek. Az Ön adatait feldolgozhatjuk, ha úgy véljük, hogy ez szükséges jogi kötelezettségeink teljesítéséhez, például a bűnüldöző szervvel vagy szabályozó hatósággal való együttműködéshez, törvényes jogaink gyakorlásához vagy védelméhez, vagy az Ön adatainak bizonyítékként való nyilvánosságra hozatalához olyan peres eljárásban, amelyben részt veszünk.
Létfontosságú érdekek. Az Ön adatait feldolgozhatjuk, ha úgy véljük, hogy ez szükséges az Ön vagy egy harmadik fél létfontosságú érdekeinek védelméhez, például olyan helyzetekben, amikor bármely személy biztonságát potenciális veszély fenyegeti.

 1. MIKOR ÉS KIVEL OSZTJUK MEG AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?

Röviden: Az információkat az ebben a szakaszban leírt konkrét helyzetekben és/vagy a következő harmadik felekkel oszthatjuk meg.

Eladók, tanácsadók és egyéb harmadik fél szolgáltatók. Megoszthatjuk az Ön adatait olyan harmadik fél eladókkal, szolgáltatókkal, vállalkozókkal vagy ügynökökkel (“harmadik felek”), akik számunkra vagy a nevünkben szolgáltatásokat végeznek, és akiknek a munka elvégzéséhez szükségük van az ilyen adatokhoz való hozzáférésre. A harmadik felekkel szerződéseket kötöttünk, amelyek célja, hogy segítsenek az Ön személyes adatainak védelmében. Ez azt jelenti, hogy ők semmit sem tehetnek az Ön személyes adataival, hacsak mi nem adtunk nekik erre utasítást. Ezen kívül nem osztják meg az Ön személyes adatait rajtunk kívül semmilyen más szervezettel. Kötelezettséget vállalnak arra is, hogy a nevünkben tárolt adatokat megvédik, és az általunk megadott időtartamig megőrzik azokat. A harmadik felek, akikkel személyes adatokat oszthatunk meg, a következők:
Lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy csatlakozhassanak a harmadik fél számláihoz.
Facebook-fiók és Google-fiók
Számlázás és számlázás
Stripe
Felhasználói fiók regisztrációja és hitelesítés
Facebook bejelentkezés és Google bejelentkezés
Webes és mobil analitika
Google Analytics
Weboldal tárhely
Rackhost Zrt.

A következő helyzetekben is szükségünk lehet személyes adatainak megosztására:
Üzleti átadások. Megoszthatjuk vagy továbbíthatjuk az Ön adatait az egyesüléssel, a vállalat eszközeinek eladásával, finanszírozással vagy az üzletágunk egészének vagy egy részének egy másik vállalat részére történő felvásárlásával kapcsolatban, illetve az erről szóló tárgyalások során.
Más felhasználók. Amikor Ön személyes adatokat oszt meg (például a Szolgáltatásokhoz hozzászólások, hozzászólások vagy egyéb tartalmak közzétételével), vagy más módon lép kapcsolatba a Szolgáltatások nyilvános területeivel, az ilyen személyes adatokat minden felhasználó megtekintheti, és azok a Szolgáltatásokon kívül is nyilvánosan elérhetővé válhatnak a Szolgáltatásokon kívül, örökre. Ha Ön a Szolgáltatásaink más felhasználóival lép kapcsolatba, és egy közösségi hálózaton (például a Facebookon) keresztül regisztrál a Szolgáltatásainkra, a közösségi hálózaton lévő kapcsolatai látni fogják az Ön nevét, profilképét és tevékenységének leírását. Hasonlóképpen, más felhasználók is megtekinthetik az Ön tevékenységének leírását, kommunikálhatnak Önnel a Szolgáltatásainkon belül, és megtekinthetik az Ön profilját.

 1. HASZNÁLUNK-E SÜTIKET ÉS MÁS NYOMKÖVETŐ TECHNOLÓGIÁKAT?

Röviden: Használhatunk sütiket és más nyomkövető technológiákat az Ön adatainak összegyűjtésére és tárolására.

Használhatunk sütiket és hasonló nyomkövető technológiákat (például webjelzőket és pixeleket) az információk eléréséhez vagy tárolásához. Konkrét információkat arról, hogy hogyan használjuk ezeket a technológiákat, és hogyan utasíthat vissza bizonyos sütiket, a Cookie-nyilatkozatunkban talál.

 1. HOGYAN KEZELJÜK A KÖZÖSSÉGI BEJELENTKEZÉSEKET?

Röviden: Ha úgy dönt, hogy regisztrál vagy bejelentkezik a Szolgáltatásainkba egy közösségi média fiók segítségével, hozzáférhetünk bizonyos, Önre vonatkozó információkhoz.

Szolgáltatásaink lehetőséget kínálnak Önnek arra, hogy harmadik fél közösségi média fiókjának adatai (például Facebook vagy Twitter bejelentkezési adatai) segítségével regisztráljon és jelentkezzen be. Amennyiben Ön ezt választja, bizonyos profilinformációkat kapunk Önről a közösségi média szolgáltatójától. Az általunk kapott profilinformációk az érintett közösségi média szolgáltatótól függően változhatnak, de gyakran tartalmazzák az Ön nevét, e-mail címét, barátai listáját és profilképét, valamint egyéb olyan információkat, amelyeket Ön úgy dönt, hogy nyilvánosságra hoz egy ilyen közösségi média platformon.

A kapott információkat kizárólag a jelen adatvédelmi tájékoztatóban leírt vagy az adott Szolgáltatásokon egyébként egyértelművé tett célokra használjuk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy nem ellenőrizzük, és nem vagyunk felelősek az Ön személyes adatainak harmadik fél közösségi média szolgáltató általi egyéb felhasználásáért. Javasoljuk, hogy olvassa el az adatvédelmi tájékoztatójukat, hogy megértse, hogyan gyűjtik, használják és osztják meg személyes adatait, és hogyan állíthatja be adatvédelmi beállításait a webhelyeiken és alkalmazásaikon.

 1. MEDDIG ŐRIZZÜK MEG AZ ÖN ADATAIT?

Röviden: Az Ön adatait addig őrizzük meg, amíg a jelen adatvédelmi tájékoztatóban ismertetett célok teljesítéséhez szükséges, kivéve, ha jogszabály másként nem rendelkezik.

Személyes adatait csak addig őrizzük meg, ameddig az a jelen adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célok teljesítéséhez szükséges, kivéve, ha a törvény hosszabb megőrzési időt ír elő vagy engedélyez (például adóügyi, számviteli vagy egyéb jogi követelmények). A jelen tájékoztatóban szereplő egyetlen cél sem teszi szükségessé, hogy az Ön személyes adatait hosszabb ideig őrizzük meg, mint ameddig a felhasználók fiókkal rendelkeznek nálunk.

Ha nincs folyamatos jogos üzleti szükségletünk az Ön személyes adatainak feldolgozására, akkor vagy töröljük vagy anonimizáljuk az ilyen adatokat, vagy ha ez nem lehetséges (például azért, mert az Ön személyes adatait biztonsági archívumban tároltuk), akkor biztonságosan tároljuk az Ön személyes adatait, és elszigeteljük azokat a további feldolgozástól, amíg a törlés lehetővé nem válik.

 1. HOGYAN TARTJUK BIZTONSÁGBAN AZ ÖN ADATAIT?

Röviden: Célunk, hogy az Ön személyes adatait szervezeti és technikai biztonsági intézkedések rendszerével védjük.

Megfelelő és ésszerű technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket hajtottunk végre, amelyek célja az általunk feldolgozott személyes adatok biztonságának védelme. Az adatai biztonsága érdekében tett óvintézkedéseink és erőfeszítéseink ellenére azonban semmilyen interneten keresztüli elektronikus adatátvitel vagy információtárolási technológia nem garantálható 100%-os biztonsággal, így nem tudjuk megígérni vagy garantálni, hogy hackerek, kiberbűnözők vagy más illetéktelen harmadik felek nem lesznek képesek legyőzni a biztonságunkat, és nem tudják illetéktelenül összegyűjteni, elérni, ellopni vagy módosítani az Ön adatait. Bár mindent megteszünk személyes adatainak védelme érdekében, a személyes adatok továbbítása a Szolgáltatásainkba és a Szolgáltatásainkból az Ön saját kockázatára történik. Csak biztonságos környezetben férhet hozzá a Szolgáltatásokhoz.

 1. MIK AZ ÖN ADATVÉDELMI JOGAI?

Röviden: Egyes régiókban, például az Európai Gazdasági Térségben (EGT) és az Egyesült Királyságban (UK) olyan jogokkal rendelkezik, amelyek nagyobb hozzáférést és ellenőrzést biztosítanak Önnek személyes adatai felett. Bármikor felülvizsgálhatja, módosíthatja vagy megszüntetheti fiókját.

Egyes régiókban (például az EGT-ben és az Egyesült Királyságban) az alkalmazandó adatvédelmi törvények értelmében bizonyos jogokkal rendelkezik. Ezek közé tartozhat (i) a személyes adataihoz való hozzáféréshez és azok másolatának megszerzéséhez való jog, (ii) a helyesbítés vagy törlés kérése, (iii) a személyes adatai feldolgozásának korlátozásához való jog, és (iv) adott esetben az adathordozhatósághoz való jog. Bizonyos körülmények között joga van ahhoz is, hogy tiltakozzon személyes adatainak feldolgozása ellen. Ilyen kérelmet az alábbi “HOGYAN KAPHAT KAPCSOLATKOZHAT UNKÁBBAN E KÖZLEMÉNYRŐL?” szakaszban megadott elérhetőségeken keresztül nyújthat be hozzánk.

A vonatkozó adatvédelmi jogszabályokkal összhangban mérlegeljük a kérelmeket, és azokra tekintettel járunk el.

Ha Ön az EGT-ben vagy az Egyesült Királyságban tartózkodik, és úgy véli, hogy személyes adatait jogellenesen kezeljük, joga van panaszt tenni a tagállam adatvédelmi hatóságánál vagy az Egyesült Királyság adatvédelmi hatóságánál is.

Ha Ön Svájcban tartózkodik, a szövetségi adatvédelmi és információs biztoshoz fordulhat.

Hozzájárulásának visszavonása: Ha személyes adatainak feldolgozásához az Ön hozzájárulására támaszkodunk, Önnek joga van ahhoz, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi “HOGYAN KAPCSOLHAT KAPCSOLATOT AZ E KÖZLEMÉNYRŐL?” szakaszban megadott elérhetőségeken keresztül, vagy ha frissíti beállításait.

Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ez nem érinti a visszavonás előtti feldolgozás jogszerűségét, és nem érinti az Ön személyes adatainak a hozzájáruláson kívüli jogszerű feldolgozási okokra támaszkodó feldolgozását sem.

A marketing- és promóciós kommunikációról való lemondás: Ön bármikor leiratkozhat marketing- és promóciós közleményeinkről az általunk küldött e-mailekben található leiratkozási linkre kattintva, írjon nekünk egy e-mailt a info@kepzesfelho.hu címre, vagy lépjen kapcsolatba velünk az alábbi “HOGYAN KAPCSOLHAT KAPCSOLATKOZHAT UNKAL E KÖZLEMÉNYRŐL?” szakaszban megadott adatokkal. Ezután Önt töröljük a marketinglistákról. Azonban továbbra is kommunikálhatunk Önnel – például azért, hogy szolgáltatással kapcsolatos üzeneteket küldjünk Önnek, amelyek a fiókja kezeléséhez és használatához szükségesek, hogy válaszoljunk szolgáltatási kérésekre, vagy egyéb, nem marketing célokból.

Fiókinformációk

Ha bármikor szeretné felülvizsgálni vagy megváltoztatni a fiókjában lévő információkat, vagy megszüntetni a fiókját, akkor ezt megteheti:
Jelentkezzen be a fiókbeállításokba, és frissítse felhasználói fiókját.
Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeken.
A fiókja megszüntetésére irányuló kérésére deaktiváljuk vagy töröljük fiókját és adatait aktív adatbázisainkból. Azonban bizonyos információkat megőrizhetünk a fájljainkban a csalás megelőzése, a problémák elhárítása, az esetleges vizsgálatok segítése, a jogi feltételeink érvényesítése és/vagy az alkalmazandó jogi követelményeknek való megfelelés érdekében.

Sütik és hasonló technológiák: A legtöbb webböngésző alapértelmezés szerint úgy van beállítva, hogy elfogadja a sütiket. Ha szeretné, általában beállíthatja a böngészőjét a sütik eltávolítására és a sütik elutasítására. Ha úgy dönt, hogy eltávolítja a cookie-kat vagy elutasítja a cookie-kat, ez befolyásolhatja Szolgáltatásaink bizonyos funkcióit vagy szolgáltatásait. A Szolgáltatásainkban szereplő hirdetők által végzett, érdeklődésen alapuló hirdetésekről is lemondhat.

Ha kérdése vagy észrevétele van adatvédelmi jogaival kapcsolatban, írjon nekünk a info@kepzesfelho.hu e-mail címre.

 1. A DO-NOT-TRACK FUNKCIÓK ELLENŐRZÉSE

A legtöbb webböngésző és egyes mobil operációs rendszerek és mobilalkalmazások tartalmaznak egy Do-Not-Track (“DNT”) funkciót vagy beállítást, amelyet aktiválhat, hogy jelezze adatvédelmi preferenciáját, miszerint nem kívánja, hogy az online böngészési tevékenységeire vonatkozó adatokat nyomon kövessék és gyűjtsék. Jelenleg még nem született egységes technológiai szabvány a DNT-jelzések felismerésére és végrehajtására. Ezért jelenleg nem reagálunk a DNT böngészőjelzésekre vagy más olyan mechanizmusra, amely automatikusan közli, hogy Ön nem kívánja, hogy online nyomon kövessük. Ha az online nyomon követésre vonatkozóan olyan szabványt fogadnak el, amelyet a jövőben követnünk kell, akkor erről a gyakorlatról a jelen adatvédelmi nyilatkozat felülvizsgált változatában tájékoztatni fogjuk Önt.

 1. VANNAK-E AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBELI LAKOSOKNAK KÜLÖNLEGES ADATVÉDELMI JOGAIK?

Röviden: Ha Ön kaliforniai lakos, különleges jogok illetik meg a személyes adataihoz való hozzáféréssel kapcsolatban.

Kaliforniai lakosok

A kaliforniai polgári törvénykönyv 1798.83. szakasza, más néven a “Shine The Light” törvény lehetővé teszi a kaliforniai lakosú felhasználóink számára, hogy évente egyszer ingyenesen tájékoztatást kérjenek és kapjanak tőlünk a személyes adatok kategóriáiról (ha vannak ilyenek), amelyeket közvetlen marketing célokra harmadik feleknek adtunk át, valamint az összes olyan harmadik fél nevét és címét, akikkel a közvetlenül megelőző naptári évben személyes adatokat osztottunk meg. Ha Ön kaliforniai lakos, és szeretne ilyen kérést benyújtani, kérjük, hogy kérését írásban nyújtsa be hozzánk az alábbiakban megadott elérhetőségeken.

Ha Ön 18 év alatti, kaliforniai lakhellyel rendelkezik, és regisztrált fiókkal rendelkezik a Szolgáltatásokban, joga van kérni a Szolgáltatásokban nyilvánosan közzétett nem kívánt adatok eltávolítását. Az ilyen adatok eltávolításának kéréséhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbiakban megadott elérhetőségeken, és adja meg a fiókjához tartozó e-mail címet, valamint egy nyilatkozatot arról, hogy Kaliforniában lakik. Biztosítani fogjuk, hogy az adatokat ne tegyük nyilvánosan közzé a Szolgáltatásokban, de kérjük, vegye figyelembe, hogy az adatokat nem biztos, hogy teljesen vagy átfogóan eltávolítjuk az összes rendszerünkből (pl. biztonsági mentések stb.).

 1. FRISSÍTJÜK-E EZT A TÁJÉKOZTATÓT?

Röviden: Igen, szükség szerint frissítjük ezt a tájékoztatót, hogy megfeleljen a vonatkozó jogszabályoknak.

Időről időre frissíthetjük ezt az adatvédelmi tájékoztatót. A frissített változatot egy frissített “Felülvizsgált” dátummal jelezzük, és a frissített változat akkor lép hatályba, amint hozzáférhetővé válik. Ha lényeges változtatásokat eszközlünk a jelen adatvédelmi nyilatkozatban, akkor az ilyen változtatásokról szóló értesítés szembetűnő kihelyezésével vagy közvetlenül az Ön részére küldött értesítéssel értesítjük Önt. Javasoljuk, hogy gyakran tekintse át ezt az adatvédelmi tájékoztatót, hogy tájékozódjon arról, hogyan védjük az Ön adatait.

 1. HOGYAN LÉPHET KAPCSOLATBA VELÜNK EZZEL A TÁJÉKOZTATÓVAL KAPCSOLATBAN?

Ha kérdése vagy észrevétele van ezzel a tájékoztatóval kapcsolatban, küldjön nekünk e-mailt a info@kepzesfelho.hu címre, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot postai úton a következő címen:

Szabó Roland EV.
Batthyány Ilona utca 52.
Budapest, Budapest 1164
Magyarország

 1. HOGYAN TUDJA FELÜLVIZSGÁLNI, FRISSÍTENI VAGY TÖRÖLNI AZ ÖNRŐL GYŰJTÖTT ADATOKAT?

Az Ön országában alkalmazandó jogszabályok alapján joga lehet ahhoz, hogy hozzáférést kérjen az Önről gyűjtött személyes adataihoz, módosítsa azokat, vagy törölje azokat. Személyes adatainak felülvizsgálatát, frissítését vagy törlését a következő weboldalon kérheti: https://kepzesfelho.hu/kapcsolat.
Ez az adatvédelmi szabályzat a Termly adatvédelmi szabályzat-generátorának használatával készült.

15. SZEMÉLYES OKMÁNYOK HITELESÍTÉSE ÉS TÁROLÁSA

Az Ön személyes adatainak védelme kiemelten fontos számunkra. Weboldalunkon mostantól lehetősége lesz elküldeni személyes okmányait a hitelesítés céljából. Szeretnénk nyugtatni, hogy az általunk kért dokumentumokat kizárólag hitelesítés céljából tároljuk.

Az elküldött személyes okmányokat biztonságos környezetben tároljuk, és minden tőlünk telhető intézkedést megtesszük annak érdekében, hogy megakadályozzuk az illetéktelen hozzáférést, felhasználást vagy más jogellenes tevékenységet. Az adatokat csak azok a munkatársaink érik el, akiknek szükségük van rájuk a hitelesítési folyamatban való részvételhez. Az adatokat nem adjuk át harmadik feleknek, hacsak erre nincs törvényi kötelezettségünk, vagy az Ön kifejezett hozzájárulása nem áll fenn.

Az elküldött dokumentumok tárolási időtartama a hitelesítés befejezése után az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően meghatározott időtartamig terjedhet. A tárolási idő letelte után az adatokat megfelelő módon megsemmisítjük vagy töröljük.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy bár minden ésszerű lépést megteszünk az adatok biztonságának fenntartása érdekében, az internetes adatküldés soha nem lehet teljesen biztonságos. Ennek ellenére igyekszünk a legjobb erőfeszítéseinket tenni az adatvédelem érdekében.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy aggálya merül fel az adatok hitelesítése során, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink egyikén. Örömmel segítünk az adatvédelmi kérdéseivel kapcsolatos kérdésekben vagy aggodalmakban.