Hamarosan jönnek a további gyakran ismételt kérdések! Addig is tedd fel nekünk te is kérdésedet!

Oktatás

Oktató szeretnék lenni, hol tudhatok meg mégtöbb információt?

Látogass el Tanári felület bemutatása aloldalunkra!

Mennyi ideig tudom megnézni a képzéseket?

A képzések nem járnak le, ha egyszer megvásároltál egyet, azt bármennyiszer újranézheted az oldalon-

Megoszthatom másokkal a fiókomat?

Sajnos, ahogy a legtöbb weboldalon a kepzesfelho.hu-n is tilos a fiókmegosztás és kizárást vonhat maga után.

Az oldalra kikerült videók ellenőrizve vannak?

Igen, habár a kepzesfelho.hu támogat mindenkit a tanításban és igyekszünk, annyira kevéssé korlátozni a szabad oktatást, amennyire csak lehet, értelemszerűen a videókat alaposan átnézzük, mielőtt publikálásra kerülnek az oldalon. Ezzel igyekszünk fenntartani a videók magas színvonalat, megakadályozni a csalásokat és a veszélyes tartalmakat.

Mire jók a szintek és kitüntetések?

Az oldalon lévő aktivitásodért szintet léphetsz és kitűzőket szerezhet, melyek megjelennek a profilodban, a fórum hozzászólásaid mellett és különböző jutalmakat kaphatsz értük. Ilyen jutalmak lehetnek a kuponok is, amik bizonyos százalék (akár 100%) kedvezményre jogosítanak az oldalon történő vásárlásaidra. Bővebb információt a Közösségi funkciók aloldalon találsz.

Technikai

Regisztráltam, de nem érkezett meg az aktivációs email!

Először is bizonyosodj meg róla, hogy egyik mappádban sincs a levelezőrendszereden belül, nézd meg a spam mappát is! Amennyiben fél órán belül sem érkezik meg az aktivációs email, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@kepzesfelho.hu címen!

Elfelejtettem a jelszavam, mit csináljak?

Ide kattintva tudsz új jelszót kérni.

Hibát találtam az oldalon, mit csináljak?

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot emailben!

Közösségi funkciók

Mik azok a közösségi funkciók?

Közösségi funkciónak nevezzük az oldalon a szociális kommunikáció platformokat, mint például a fórum és az aktivitásokért járó jutalmakat. Az aktivitást számos elemmel igyekszünk jutalmazni, mint például a szintekkel és a kitüntetésekkel. Saját szintedet és kitüntetéseidet a közösségi profilra kattintva érheted el.

Bővebb információ a közösségi funkciók aloldalon.

Hogyan szerezhetek kitüntetést?

Kitüntetést az oldalon lévő aktivitásodért szerezhetsz, pl.: rendszeresen bejelentkezel az oldalra, képzéseket készítesz, hozzászólásokat írsz a fórumon stb.

Bővebb információ a közösségi funkciók aloldalon.

Hogyan léphetek szintet?

Az oldalon lévő aktivitásodért Tapasztalatpontot szerezhetsz és bizonyos számú tapasztalatpontonként szintet léphetsz. Tapasztalatpontot rengeteg dologért kaphatsz, ezek közül néhány példa: kurzus teljesítése, fórum hozzászólás, weboldal látogatás stb.

Saját szintedet a közösségi profilra kattintva érheted el.

Minden kitüntetésért jár kedvezmény?

Nem, de igyekszünk folyamatosan bővíteni a kedvezményszerzési lehetőségeket.

Bővebb információ azokról, amikért kedvezmény jár, a közösségi funkciók aloldalon.

Nem kaptam kedvezményt vagy kitüntetést, ami járna nekem!

Amennyiben úgy érzed jogosult vagy valamire, de nem kaptad meg, kérlek haladéktalanul vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kifizetés

Hogyan juthatok pénzhez?

A képzések eladásából befolyt bevételedet, a Vezérlőpulton belül, a Pénzfelvételek menüra kattintva érheted el, ahol a kifizetési lehetőségeidet is módosíthatod.

Mik a feltételek?

A kifizetéseknek egyrészt van egy időbeli feltétele. Csak azokat az összegeket tudjuk neked kiutalni, ami 7 napon túl érkezett be. Ezt kizárólag a vásárlók érdekében tesszük. A weboldalunkon 7 napos pénzvisszafizetési garancia van, olyan esetekben, amikor a képzés nem felelt meg a felhasználó elvárásainak, csak ezt követően érkezik be az összeg a számlákra és tudjuk kiutalni.


A minimum kiutalási összeg 20.000 Ft. Ez azért került bevezetésre, mert a bank utalásonként díjat számol fel és sajnos, ha nekünk rendszeresen kisösszegeket kellene kiutalni, többet költenénk utalásokra, mint amennyi a bevételünk. Az utalásokat manuálisan végezzük. Nem célunk más pénzét magunknál tartani és amennyiben te úgy érzed nem fogod a 20.000 Ft-os keretet elérni, de szükséged lenne a pénzre nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot és mi elutaljuk neked a szükséges összeget, de valahol nekünk is meg kellett húznunk a limitet.

Hogyan szerzek bevételt? Mi a helyzet a részesedéssel?

Az e-learning platformon keresztül megszerzett bevételek elosztása során az oktatók 70%-a, míg a weboldal 30%-a illeti meg. Célunk az e-learning platformunk által nyújtott lehetőségek iránti elkötelezettségünk, és abban hiszünk, hogy a tartalomgyártók és tanárok játszanak elsődleges szerepet ebben a folyamatban. Ezért a megszerzett bevételek 70%-ának megtartása lehetőséget biztosít számukra, hogy anyagi megbecsülést kapjanak az általuk létrehozott minőségi tartalomért és tanítási erőfeszítésekért. A maradék 30%-ot pedig az oldal fenntartására, fejlesztésére és a platform további növekedésének támogatására fordítjuk. Ez a bevételmegosztás hozzájárul ahhoz, hogy folyamatosan fenntarthassuk a platformot, valamint innovatív eszközöket és szolgáltatásokat kínálhassunk a tartalomgyártók és tanárok számára.