Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

 1. Feltételek
  A kepzesfelho.hu oldalról elérhető Weboldalra való belépéssel Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, és elfogadja, hogy Ön felelős a vonatkozó helyi törvények betartásáért. Ha Ön nem ért egyet a jelen feltételek bármelyikével, akkor tilos a weboldalhoz való hozzáférés. A Weboldalon található anyagok szerzői jogi és védjegyoltalom alatt állnak.
 2. Használati engedély
  A kepzesfelho.hu weboldalon található anyagok egy példányának ideiglenes letöltése engedélyezett, kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez egy engedély megadása, nem pedig a tulajdonjog átruházása, és ezen engedély alapján Ön nem jogosult:
 • módosítani vagy másolni az anyagokat;
 • az anyagokat bármilyen kereskedelmi célra vagy nyilvános megjelenítésre felhasználni;
 • megkísérelni a kepzesfelho.hu weboldalon található bármely szoftver visszafejtését;
 • eltávolítani az anyagokról a szerzői jogokat vagy egyéb tulajdonjogot megtestesítő jelöléseket; vagy
 • az anyagok átadása más személynek vagy az anyagok “tükrözése” bármely más szerveren.
 • Ez lehetővé teszi a kepzesfelho.hu számára, hogy megszüntesse a fenti korlátozások bármelyikének megsértése esetén. A felmondással az Ön megtekintési joga is megszűnik, és Önnek meg kell semmisítenie minden birtokában lévő letöltött anyagot, legyen az nyomtatott vagy elektronikus formátumú. A jelen Felhasználási feltételek a Felhasználási feltételek generátor segítségével készültek.
 1. Jogi nyilatkozat
  A kepzesfelho.hu weboldalán található összes anyag “úgy, ahogy van”. kepzesfelho.hu nem vállal semmilyen garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos, ezért minden más garanciát kizár. Továbbá a kepzesfelho.hu nem tesz semmilyen nyilatkozatot a Weboldalán található anyagok pontosságára vagy megbízhatóságára vonatkozóan, vagy más módon az ilyen anyagokkal vagy a Weboldalhoz kapcsolódó bármely más oldallal kapcsolatban.
 2. Korlátozások
  A kepzesfelho.hu és/vagy partnerei nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely a kepzesfelho.hu weboldalán található anyagok használatából vagy használatának lehetetlenségéből ered, még akkor sem, ha a kepzesfelho.hu-t vagy a weboldal felhatalmazott képviselőjét szóban vagy írásban értesítették az ilyen kár lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem teszik lehetővé a hallgatólagos szavatosság korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, ezek a korlátozások nem feltétlenül vonatkoznak Önre.
 3. Módosítások és hibajegyzékek
  A kepzesfelho.hu weboldalán megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fotográfiai hibákat tartalmazhatnak. kepzesfelho.hu nem ígéri, hogy a weboldalon található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. kepzesfelho.hu a weboldalán található anyagokat bármikor előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. kepzesfelho.hu nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.
 4. Linkek
  A kepzesfelho.hu nem tekintette át a Weboldalához kapcsolódó összes oldalt, és nem felel a kapcsolódó oldalak tartalmáért. Bármely link jelenléte nem jelenti azt, hogy a kepzesfelho.hu jóváhagyja az adott oldalt. Bármely linkelt weboldal használata a felhasználó saját felelősségére történik.
 5. A webhely használati feltételeinek módosítása
  A kepzesfelho.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja a Weboldal használati feltételeit. A Weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a jelen Felhasználási feltételek aktuális változata kötelező érvényű.
 6. Az Ön adatvédelme
  Kérjük, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat.
 7. Irányadó jog
  A kepzesfelho.hu weboldalával kapcsolatos bármely követelésre a hu törvényei vonatkoznak, tekintet nélkül a kollíziós jogi rendelkezésekre.

VISSZATÉRíTÉS

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) értelmében a felhasználóknak joguk van a vásárolt kurzus visszaküldésére és visszatérítésre, ha az nem felelt meg az elvárásaiknak, a tartalom nem felelt meg a vállalt minőségi szintnek, vagy az félrevezető volt. A visszatérítési kérelem benyújtásához szükséges egy részletes indokolás, amely magában foglalja a vásárlás dátumát, az okokat, amiért a visszatérítésre van szükség, és azokat a konkrét problémákat, amelyek miatt a felhasználó elégedetlen volt a tartalommal. Mivel kiemelten fontosnak tartjuk a felhasználóink érdekeit, ezért a visszatérítési jog 7 napon belüli benyújtása esetén minden esetben átnézzük és kezeljük a kérelmet, a beérkezést követően. Amennyiben a visszatérítési kérelem később érkezik, akkor is átnézzük, de mindenképp szükséges részletes indokolás annak érdekében, hogy elkerüljük a visszaéléseket és a csalásokat és sajnos ekkor már nem tudjuk biztosan garantálni a visszatérítést végkimenetelét. Az adott kurzus visszaküldésére és visszatérítésére vonatkozó további információk és a folyamat részletei megtalálhatóak az ÁSZF-ben.
Fontos számunkra, hogy a felhasználóink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatással. Ezért a visszatérítési kérelmeket mindig alaposan átnézzük, de csak indokolt esetben adjuk meg a visszatérítést. Megértjük, hogy előfordulhatnak olyan esetek, amikor a kurzus nem felel meg az elvárásoknak vagy a felhasználó számára nem megfelelő, azonban minden esetben csak akkor történik visszatérítés, ha az indokoltan szükséges és a felhasználó által megadott okok alaposan megalapozottak.

SZERZŐI JOG

Fontos hangsúlyozni, hogy a képzésfelho.hu oldalán elérhető videók kizárólag az oldalunkon keresztül érhetők el, és a felhasználók számára csak ezen keresztül való megtekintése engedélyezett. Tilos a videók felvétele, letöltése és más platformokon történő megosztása, valamint a fiókmegosztás. Ezekre a szabályokra azért van szükség, hogy a videókban található tartalmak és információk ne kerüljenek illetéktelen kezekbe, és a képzésfelho.hu oldalon lévő anyagok biztonságosan használhatóak legyenek a tanulás céljából. Kérem, hogy tartsák be ezeket a szabályokat, és kerüljék a jogszabályokkal ellentétes tevékenységet.
A videók letöltése és megosztása szigorúan tilos és törvénybe ütköző tevékenységnek minősül. Az ilyen cselekedetek jogi következményekkel járhatnak, és akár büntetőjogi eljárás is indítható ellenük. Ezért kérjük az összes felhasználónkat, hogy tartsák be az oldalunk használatára vonatkozó szabályokat, és ne osszák meg, ne töltsék le, illetve ne adják tovább az általunk biztosított tartalmakat. Ez nem csak törvénytelen, hanem az általunk kínált minőségi oktatási anyagok megsértése is, ami más felhasználók élményét is ronthatja.
Magyarországon az illetéktelen adatkezelés és a szerzői jog megsértése bűncselekménynek számít, és büntetőjogi felelősséggel járhat. Az illetéktelen adatkezelésért elkövetett bűncselekményt az illetékes hatóságok 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetik, a szerzői jog megsértése pedig akár 3 évig terjedő szabadságvesztéssel járhat.
Emlékezzünk csak, ahogy azon bosszankodunk, hogy a moziban mellettünk ülők telefonálnak vagy pattogtatják a kukoricát, és nehéz koncentrálni a filmre. De ha valaki még arra is gondolna, hogy levideózza és feltölti az egészet a YouTube-ra, azt hiszem a moziban nem csak a pattogatott kukorica, hanem a biztonsági személyzet is előkerülne! 😉

RENDELKEZÉS

A weboldalon található videók a kepzesfelho.hu tulajdonát képezik, és a szerzői jogvédelem alá tartoznak. Ennek megfelelően, fenntartjuk a jogot, hogy bármikor rendelkezzünk velük, módosítsuk, illetve eltávolítsuk azokat az oldalról. Azonban, szeretnénk nyomatékosan hangsúlyozni, hogy nem célunk ok nélkül törölni a videókat, és minden esetben figyelembe vesszük a felhasználók érdekeit. Az oldalunk minőségének biztosítása és a tartalom folyamatos fejlesztése érdekében azonban muszáj fenntartanunk a fenti jogokat.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Az oldalunkon található tartalmakat folyamatosan figyeljük, szűrjük és ellenőrizzük, hogy biztosítsuk a felhasználóinknak a minőségi és megbízható oktatást. Ugyanakkor, bármennyire is igyekszünk a legjobb tudásunk szerint végezni a munkánkat, sajnos hibák mindig előfordulhatnak. Ennek ellenére garantáljuk, hogy az oldalon megjelenő tartalmakat a lehető leghatékonyabban figyeljük és cenzúrázzuk, hogy a felhasználóink számára biztonságos és megfelelő tartalmat nyújtsunk. Fontos azonban kiemelni, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk az oldalon megjelenő tartalmakért, beleértve a videókat, a hozzászólásokat, vagy bármilyen más formában megjelenő tartalmat. A tartalmakért egyedül azok készítői és feltöltői felelősek, és azok bármikor változhatnak vagy eltávolíthatóak anélkül, hogy előzetes értesítést kapnának a felhasználóink.

TILOS
Az alábbiakban néhány példa található tiltott tevékenységekre és nem megengedett tartalmakra, amelyekre az ÁSZF-ben általában hivatkozni szoktak:

Jogszabályok vagy mások személyes jogait megsértő tartalmak terjesztése
Rasszista, homofób vagy diszkriminatív tartalmak terjesztése
Pornográfia, erőszakos vagy bántalmazó tartalmak terjesztése
Személyazonosság másokéval történő visszaélés, hamis vagy csaló tevékenységek, például phishing vagy spamming
Szerzői jogokat sértő tevékenységek, mint például mások műveinek illetéktelen felhasználása vagy mások szellemi tulajdonjogainak megsértése
Állami szervek, hivatalok vagy szolgáltatások számítógépes rendszereinek jogosulatlan elérése, illetve mások adatvédelmi jogainak megsértése