Válassz egy kategóriát
és indulhat a tanulás.

Elindult a kepzesfelho.hu

Örömmel jelentjük be, hogy a mai napon hivatalosan is elindult a kepzesfelho.hu.

Az oldalunk elsődleges célja az oktatás népszerűsítése és könnyen elérhetővé tétele.

Az oldal alapvetően két nagy részre bonható:

  • kepzesfelho.hu – Itt kurzusok, oktatóvideók találhatók
  • magantanar.kepzesfelho.hu (szintén elérhető ezen a néven: tanarfelho.hu): Itt magántanárok listája, jegyzetek és dokumentumok találhatóak.

Alapvetően azt szeretnénk, hogy mindenki tölthessen fel tartalmat a weboldalunkra, de másrészről releváns és hasznos tudást szeretnénk közvetíteni. A feltöltött kurzusokat szigorúan ellenőrizzük, de nem kell megijedned. Amennyiben te nem veszélyes, káros, sértő tartalmat szeretnél megosztani, mi nem állítunk meg.

Kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani a biztonságra és ezt számos intézkedéssel segítjük elő.

A kepzesfelho.hu-t edukációs-közösségi platformként szoktuk emlegetni, ami azt jelenti, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi élményre és kommunikációra. A kurzusokon belül lehetőség van kommunikálni az oktatóval, kérdéseket feltenni, kommentelni a videók alá, értékelést írni, továbbá képzésektől függetlenül csevegni a fórumon. Próbáltuk kicsit játékossá tenni a platformot számos közösségi funkcióval, mint például: tapasztalatpont, szintek, kitüntetések és jutalmak.

Tudjuk, hogy hosszú út áll előttünk és számos fejlesztés. A ti segítségetek is kérjük! Bármi javaslatotok vagy észrevételetek van, keressetek minket bátran!

Sikeres tanulást kívánok!

Szabó Roland

Alapító

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük