Válassz egy kategóriát
és indulhat a tanulás.

Tartalom
Bevezetés
Bevezetés a weboldalkészítésbe és általános információk átbeszélése. Úgy gondolom bármivel foglalkozunk a kellő alapok nélkül a tudásunk könnyen hiányos és hibás lehet. A weboldalkészítésre ez különösen igaz, ha az alapokat nem értjük, a későbbiekben sem leszünk sikeresek.
0/5
Ismerkedés a WordPressel
Ebben a fejezetben megismerkedünk a Wordpressel gyakorlatban is. Megnézzük milyen sablonokat tudunk használni, hogyan szerkeszthetjük a weboldalunkat és hogy hozhatunk létre szinte bármilyen tartalmat. A WordPressben egyszerűen hozhatunk létre szép weboldalakat, de nem mindegy mit használunk és mit mivel kombinálunk. Könnyű használni, de könnyű elrontani is, most mindenre fel fogunk készíteni!
0/6
Landing page / one pager
Elkészítünk egy gyönyörű landing page-t és közben megtanuljuk a legfontosabb dolgokat, amit egy haladó wordpress fejlesztőnek tudnia kell. Design, gyorsaság és biztonság. Habár a WordPress remek kezdők számára, hiszen intuitív kezelőfelületét szinte bárki tudja használni, nem mindegy mit és hogyan használunk. Ha weboldalunk szakértelem hiánya nélkül készül el, könnyen sebezhetővé válik.
0/13
Webshop
Tökéletes webshop woocommercel, a világ vezető webáruház készítőjével. Átbeszéljük mik a legfontosabb pluginok, hogyan hozhatunk létre termékeket, megmutatom, hogyan adhatsz kupon kódokat a webshopodhoz és hogyan regisztrálhatnak a felhasználók. A webáruház fontos eleme a fizetés megnézzük hogyan juthatunk pénzhez, Stripe, simple pay, paypal és egyéb fizetési kapuk használatával és hogyan állíthatunk ki számlát. Beszélünk még az elengedhetetlen biztonságról és azt is megmutatom hogyan lehet több nyelvű a weboldalad.
0/17
WordPress weboldalkészítés kezdőtől-haladóig (Programozás tudás nem szükséges)
Leírás

Mi is az a domain? Mit jelent a .hu, .com? Hogyan lehet nekem is saját címem?

Szólj hozzá
0% teljesítve